Se pun la fiert macaroanele dupa indicatia de pe punga.
Se pregateste sosul: se caleste ceapa tocata marunt intr o cratita cu ulei, apoi se adauga ardeiul gras tocat si el si morcovul dat prin razatoare. Se toaca si carnea din conserva si se adauga in cratita. Se mai pune o cana de apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba.
Dupa ce a fiert se pune pasta de rosii. Se adauga vegeta si piper dupa gust si busuioc. Se mai da un clocot si e gata sosul.
Macaroanele fierte se scurg, se trec printr un jet de apa rece si se adauga in cratita cu sos. Se amesteca bine si servesc.
Pofta buna!
Daca se racesc se pot incalzi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii