Se pun la fiert macaroanele dupa indicatia de pe punga.
Se pregateste sosul: se caleste ceapa tocata marunt intr o cratita cu ulei, apoi se adauga ardeiul gras tocat si el si morcovul dat prin razatoare. Se toaca si carnea din conserva si se adauga in cratita. Se mai pune o cana de apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba.
Dupa ce a fiert se pune pasta de rosii. Se adauga vegeta si piper dupa gust si busuioc. Se mai da un clocot si e gata sosul.
Macaroanele fierte se scurg, se trec printr un jet de apa rece si se adauga in cratita cu sos. Se amesteca bine si servesc.
Pofta buna!
Daca se racesc se pot incalzi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii