Macaroane cu Sos de Carne

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

1 pachet de macaroane de 500 de gr
1 conserva de carne de porc
2 cepe
1 ardei gras
1 morcov
vegeta
piper
pasta de rosii
busuioc
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pun la fiert macaroanele dupa indicatia de pe punga.

Se pregateste sosul: se caleste ceapa tocata marunt intr o cratita cu ulei, apoi se adauga ardeiul gras tocat si el si morcovul dat prin razatoare. Se toaca si carnea din conserva si se adauga in cratita. Se mai pune o cana de apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba.

Dupa ce a fiert se pune pasta de rosii. Se adauga vegeta si piper dupa gust si busuioc. Se mai da un clocot si e gata sosul.

Macaroanele fierte se scurg, se trec printr un jet de apa rece si se adauga in cratita cu sos. Se amesteca bine si servesc.

Pofta buna!
Daca se racesc se pot incalzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Macaroane cu Sos de Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macaroane cu Sos de Carne