Cus Cus cu Ardei, Piept de Pui si Ciuperci

Postat pe: 19-11-2009
(0)

Ingrediente

1/2 punga de cus-cus
1 cutie ciuperci
bucatele piept pui
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 ceapa
frunze de leustean
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se fierbe cus-cus-ul impreuna cu frunze de leustean pentru gust.

Ardeii si ceapa se taie fidelute si se calesc putin in ulei de masline, se adauga ciupercile si pieptul de pui si se mai lasa pina se patrund. Se adauga condimente, iar peste compozitia de legume cu ciuperci si pieptul de pui se amesteca cus-cus.

E foarte bun, pofta buna! !
Se serveste ca felul II.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cus Cus cu Ardei, Piept de Pui si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cus Cus cu Ardei, Piept de Pui si Ciuperci