Cus Cus cu Ardei, Piept de Pui si Ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 punga de cus-cus
  • - 1 cutie ciuperci
  • - bucatele piept pui
  • - 1 ardei rosu
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ceapa
  • - frunze de leustean
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Se fierbe cus-cus-ul impreuna cu frunze de leustean pentru gust.

Ardeii si ceapa se taie fidelute si se calesc putin in ulei de masline, se adauga ciupercile si pieptul de pui si se mai lasa pina se patrund. Se adauga condimente, iar peste compozitia de legume cu ciuperci si pieptul de pui se amesteca cus-cus.

E foarte bun, pofta buna! !
Se serveste ca felul II.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
2
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Gofre cu zmeura
5
Dulciuri

Gofre cu zmeura

Gofre cu zmeura
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce