Se fierbe cus-cus-ul impreuna cu frunze de leustean pentru gust.
Ardeii si ceapa se taie fidelute si se calesc putin in ulei de masline, se adauga ciupercile si pieptul de pui si se mai lasa pina se patrund. Se adauga condimente, iar peste compozitia de legume cu ciuperci si pieptul de pui se amesteca cus-cus.
E foarte bun, pofta buna! !
Se serveste ca felul II.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii