Chiftele cu Legume, Sos de Rosii si Spaghete din Hrisca

Postat pe: 30-12-2013
(0)

Ingrediente

Portii: 4-6
Pentru chiftele:
500 g carne de vita tocata
1/2 ceapa
1/2 ardei rosu
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita cimbru verde
1 catel de usturoi
Pentru sos:
1/2 lingura ulei de cocos extra virgin
1/2 ceapa taiata marunt
1 dovlecel verde taiat dupa plac
1/2 ardei rosu taiat marunt
sare si piper dupa gust
un praf mic de fulgi de chili
1 lingura de busuioc verde maruntit
250 g sos de rosii
paste din faina de grau si faina de hrisca sau alta garnitura aleasa

Mod de preparare

In blender mixati ceapa, ardei, usturoi si cimbru. Intr-un bol amestecati aceasta pasta cu sare, piper si carnea tocata. Formati chiftelele dupa plac si prajiti-le in putin ulei. Lasati-le apoi deoparte.
Intr-o tigaie caramelizati ceapa in uleiul de cocos, adaugati dovlecelul si bucatile de ardei. Caliti si acestea puneti fulgii de chili si turnati sosul de rosii. Cand incepe sa fiarba adaugati chiftelele. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand chiftelele si legumele sunt facute dupa plac apoi adaugati busuiocul. Fierbeti spaghetele conform instructiunilor indicate. Optional garnisiti cu busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele cu Legume, Sos de Rosii si Spaghete din Hrisca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele cu Legume, Sos de Rosii si Spaghete din Hrisca