Ingrediente
● 500 g paste fainoase, format mic |
● 500 g carne tocata |
● 1 cutie ( 720 ml) rosii cubulete in suc |
● 1 lingura pasta de tomate |
● 250 ml vin |
● 100 g slaninuta, taiata feliute |
● 300 g branza ( cascaval) rasa, amestecata cu smantana ( dupa gust) |
● 100 g branza feliata - emmentaler |
● 4 oua |
● 2- 4 catei de usturoi |
● 1 ardei, taiat cubulete |
● 1 ceapa mare |
● 4 linguri ulei |
● cimbru, dupa gust |
● sare |
● piper |
● unt |
Mod de preparare
Fierbeti pastele fainoase al dente, in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti.
Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.
Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.
Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.
Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca de Paste cu Carne Tocata" nu uita sa ii faci un review.
Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.
Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.
Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.
Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca de Paste cu Carne Tocata" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany