Budinca de Paste cu Carne Tocata

Postat pe: 02-05-2011
(0)

Ingrediente

500 g paste fainoase, format mic
500 g carne tocata
1 cutie ( 720 ml) rosii cubulete in suc
1 lingura pasta de tomate
250 ml vin
100 g slaninuta, taiata feliute
300 g branza ( cascaval) rasa, amestecata cu smantana ( dupa gust)
100 g branza feliata - emmentaler
4 oua
2- 4 catei de usturoi
1 ardei, taiat cubulete
1 ceapa mare
4 linguri ulei
cimbru, dupa gust
sare
piper
unt

Mod de preparare

Fierbeti pastele fainoase al dente, in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti.

Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.

Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.

Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.

Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.


Serviti cat este cald, portionat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de Paste cu Carne Tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de Paste cu Carne Tocata