Fierbeti pastele fainoase al dente, in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti.
Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.
Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.
Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.
Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionat.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii