Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit.
Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida.
Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform ½ din amestecul de branzeturi.
Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza.
Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas.
Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti portionata, cat este calda.
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii