Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit.
Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida.
Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform ½ din amestecul de branzeturi.
Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza.
Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas.
Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti portionata, cat este calda.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii