Budinca de Macaroane cu Branza si Smantana

Postat pe: 24-02-2011
(0)

Ingrediente

1 kg paste
400 g branza de burduf
200 g telemea cremoasa Akadia
100 g cascaval ras
400 ml smantana
2 oua
unt
pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit.

Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida.

Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform ½ din amestecul de branzeturi.

Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza.

Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas.

Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.

Serviti portionata, cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de Macaroane cu Branza si Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de Macaroane cu Branza si Smantana