Budinca de Macaroane

Postat pe: 18-03-2009
(0)

Ingrediente

300 gr paste late (taietei lati si rupti bucati mai mici)
450 gtr branza de vaci
150 gr stafide
3-4 oua
6-7 linguri de zahar
coaja rasa de lamaie
portocala (dupa gust)
praf de sare
margarina ptr uns forma

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se fierb taieteii in apa clocotita. Se pune ulei in apa pentru a preveni lipirea lor. Se scurg bine, se amesteca cu branza, zaharul praful de sare, coaja de lamaie si portocala (daca folositi), stafidele si galbenusurile de la oua.

Apoi se bat bine de tot albusurile si se incorporeaza cu grija in compozitia de taietei. Se unge cu margarina sau unt o forma rezistenta la foc, se toarna amestecul de paste in forma, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra (aprox jumate de ora).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de Macaroane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de Macaroane