Se fierb taieteii in apa clocotita. Se pune ulei in apa pentru a preveni lipirea lor. Se scurg bine, se amesteca cu branza, zaharul praful de sare, coaja de lamaie si portocala (daca folositi), stafidele si galbenusurile de la oua.
Apoi se bat bine de tot albusurile si se incorporeaza cu grija in compozitia de taietei. Se unge cu margarina sau unt o forma rezistenta la foc, se toarna amestecul de paste in forma, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra (aprox jumate de ora).
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii