Somon cu garnitura de flori de dovlecel umplute

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

pentru 2 persoane:
flori de dovlecel 12 buc
mozzarella,
4 hamsii
2 felii de somon
praf de usturoi
4 linguri sos de soia
3 linguri ulei
seminte de susan

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala florile(atentie sunt foarte delicate) se inlatura pistilul si petalele mici verzi de langa codita.Se umple cu un cubulet de mozzarella, 1 sfert de hamsie si se invirt usor virfurile pentru a inchide; se aseaza pe o tava cu hartie oleata. La cuptor 20-25'.

Intre timp se prepara un condiment din sosul de soia (atentie e foarte sarat), ulei, praful de usturoi si semintele de susan.

Se lasa pestele cateva minute in acest condiment intorcandu-l pe ambele parti. Pregatim tot o tava cu hirtie oleata asezam pestele (incercand sa "lipim" bine susanul) si de da la cuptor 15-20' intorcandu-l dupa 10'
Dupa fantazia fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Somon cu garnitura de flori de dovlecel umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Somon cu garnitura de flori de dovlecel umplute