Saramura de Macrou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Saramura de Macrou

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • sare

Mod de preparare

Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic)

Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa)

Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile.

Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
Se poate servi si cu lamaie dar noua ne place sa tocam ardei iuti si sa ii punem in saramura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Bomboane Raffaello
4
Dulciuri

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello
Prajitura turnata cu branza si visine
5
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Parteneri
Prajitura cu mure si migdale
Bucataras.RO

Prajitura cu mure si migdale

Va ziceam de curand ca inca mai am fructe in congelator de parca e un sac fara fund congelatorul meu :) , dar ca in fiecare...

Prajitura cu mure si migdale
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura