Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic)
Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa)
Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile.
Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
Se poate servi si cu lamaie dar noua ne place sa tocam ardei iuti si sa ii punem in saramura
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaChiar daca a trecut Pastele, se poate pregati acest desert ca un cheesecake, indiferent cum, va fi la fel de delicios....
Desert pasca cu branza, merisoare, stafide si glazura de ciocolataDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii