Fileul de peste se decongeleaza, se ia toata apa de pe peste cu un servet absorbant, se presara cu sare si piper. Intr-o punga de friptura se aseaza pestele, peste peste se pune felii de lamaie si felii de usturoi. Se leaga punga la gura, se pune intr-o tava de yena, se face gauri deasupra cu o scobitoare si se da la cuptorul incins timp de 25 de minute la foc mediu.
Cand este gata se scoate se desface punga si se pune pe o farfurie. Pana se face pestele se pregatesc legumele: intr-o tigaie se pune uleiul se pun legumele congelate se lasa se se incalzeaasca si se pune apa si se acopera cu un capac sa se inabuse.
La sfarsit cand sunt gata se presara cu sare si piper si se amesteca. Se pun in farfurie alaturi de peste. Se mai poate stropi cu zeama de lamaie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii