Peste la cuptor

Postat pe: 29-04-2016
(0)

Ingrediente

5 macrouri
Ulei
Mirodenii: sare, cateva foi de dafin si coriandru
Pentru decor: cateva rosii cherry si cateva felii de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina.

Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry.

Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste la cuptor