Condimentati pestele pe ambele fete cu sare, piper, usturoi zdrobit / praf de usturoi, rozmarin, toate dupa gust si lasati sa stea aproximativ 15 min. Intre timp, ungeti cu unt cate o folie de aluminiu pentru fiecare fileu (suficient de mare cat sa puteti inveli pestele).
Asezati fileul pe folie. Stropiti-l cu zeama de lamaie, ungeti cu pasta de tomate, presarati rondele de ceapa verde, puneti cateva felii de lamaie si infasurati-l in folie. Procedati identic si cu restul bucatilor de peste.
Asezati pachetelele intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la foc potrivit.
Scoateti din cuptor si indepartati cu grija folia.
Serviti cat este cald, simplu sau alaturand garnitura preferata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii