Pangasius in Plapumioara

Postat pe: 09-02-2012
(0)

Ingrediente

file pangasius
rozmarin, dupa gust
sare
piper
paprika pentru cartofi, optional
ulei
cartofi
usturoi zdrobit, optional
lamaie, taiata rondele

Mod de preparare

Spalati fileurile de pangasius, uscati si condimentati pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin si usturoi (optional). Stropiti cu ulei si lasati la marinat circa 30 min.
Intre timp, taiati cartofii curatati in rondele subtiri.

Asezati feliile de cartofi, usor suprapuse (ca tiglele), intr-un vas termorezistent (sau o tava tapetata cu hartie de copt) reconfigurand forma fileurilor (ca un pat pentru peste) si asezonati, dupa gust.
Puneti peste fiecare pat de cartofi cate un fileu si acoperiti cu alti cartofi, usor suprapusi, intercaland felii de lamaie (ca o plapumioara).

Turnati marinada, stropiti cu putin ulei, condimentati cartofii, dupa gust si dati la cuptorul incins pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce cartofii sunt facuti si usor rumeniti.

Serviti cat este cald, cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pangasius in Plapumioara" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pangasius in Plapumioara