Tocam ceapa marunt si o calim in 3-4 lg ulei de masline timp de 1 min., adaugam bulionu/pasta de tomate si amestecam bine pe urma adaugam fructele de mare si cele 4 pahare de apa, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand incepe sa clocoteasca adaugam 1 pahar de orez si lasam sa fiarba incet pana orezul e aproape fiert! (eu sting focul inainte cu 5 min de a fi orezul fiert pt ca pe urma nu se lipeste, altfel se usuca prea tare)
Curry ii da un gust exotic, eu pun cam o lingurita mica de cafea, dar sunt persoane care nu agreeaza gustul de curry.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorFetita mea le adora,mai ales cand se ascunde in interior cate ceva placut pentru papilele gustative dar placute si pentru...
Muffins cu inima de zmeuraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii