Curatam si spalam legumele si pestele. Taiam morcovul si ceapa verde marunt.
Asezam pe foc o tigaie cu 30g de unt. Tragem in untul incins legumele tocate. Le scoatem intr-un vas si dam deoparte.
Incalzim restul de 30g de unt si tragem spanacul pana se inmoaie.
Stoarcem matza sa nu aibe prea multa apa.
Intr-un blender asezam pestele, spanacul, morcovul si ceapa, mararul si matza. Tocam totul omogen.
Adaugam oul si asezonam. Formam chiftelute rotunde.
Separat pregatim supa din legume si supa de pui.
La final cand legumele sunt fierte, adaugam chiftelele in supa fierbinte una cate una. Dupa 10 minute, varsam zeama de lamaie si adaugam leusteanul.
Servim doar chiftelutele impreuna cu un pic de hrean ras, sau de salata de hrean cu sfecla, ori impreuna cu putina supa.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCatinel, catinel, am ajuns si la reteta cu numarul 800, bune, rele sunt ale mele, am muncit la ele, am pus suflet si multe...
Prajitura cu rulada, reteta nr. 800 si 3 ani de BucatarasReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii