Ingrediente
● 500gr naut |
● 3 cepe potrivite |
● 200 ml ulei (uleiul se pune in functie de gust) |
● o lingurita cimbru uscat |
● vegeta |
● sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
Nautul se lasa de seara pana dimineata in apa, dupa care se pune la fiert. Cand este fiert se scurge de apa si se zdrobeste cu mixerul vertical. Se mai opreste putina apa din cea in care a fiert nautul, in cazul in care compozitia este prea tare se mai dizolva cu apa.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se amesteca cu nautul. Atentie: Ceapa se pune impreuna cu uleiul in care s-a calit!
Pasta obtinuta se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si cimbru. Cantitatea condimentelor se pune in functie de gustul fiecaruia.
Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza amestecand continuu.
Pateul obtinut se serveste pe paine.
Pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pateu de Naut (de Post)" nu uita sa ii faci un review.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se amesteca cu nautul. Atentie: Ceapa se pune impreuna cu uleiul in care s-a calit!
Pasta obtinuta se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si cimbru. Cantitatea condimentelor se pune in functie de gustul fiecaruia.
Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza amestecand continuu.
Pateul obtinut se serveste pe paine.
Pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pateu de Naut (de Post)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany