Pateu de Naut (de Post)

Postat pe: 05-03-2015
(0)

Ingrediente

500gr naut
3 cepe potrivite
200 ml ulei (uleiul se pune in functie de gust)
o lingurita cimbru uscat
vegeta
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Nautul se lasa de seara pana dimineata in apa, dupa care se pune la fiert. Cand este fiert se scurge de apa si se zdrobeste cu mixerul vertical. Se mai opreste putina apa din cea in care a fiert nautul, in cazul in care compozitia este prea tare se mai dizolva cu apa.

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se amesteca cu nautul. Atentie: Ceapa se pune impreuna cu uleiul in care s-a calit!

Pasta obtinuta se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si cimbru. Cantitatea condimentelor se pune in functie de gustul fiecaruia.

Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza amestecand continuu.
Pateul obtinut se serveste pe paine.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pateu de Naut (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pateu de Naut (de Post)