Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc

Postat pe: 21-07-2011
(0)

Ingrediente

1 dovlecel nu foarte mare
1/2 conserva rosii tocate
2 catei usturoi
casacaval/branza tare/parmezan
busuioc proaspat
sare
piper
ulei de masline o l-ra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Am curatat dovlecelul, l-am taiat in bucati mari si l-am oparit 3 min. In apa clocotita cu sare. Apoi l-am taiat bucati destul de mici. In tigaie am pus uleiul de masine, dovleceii si i-am sotat cateva minute, apoi am pus 1/2 de conserva de rosii tocate si 2 catei de usturoi pisati, sare si piper si putina apa.

Am lasat sosul la foc min vreo 10 minute. Pastele fierte le-am adaugat peste sos, apoi niste cascaval ras si busuioc proaspat. Simplu dar foarte gustos, dovleceii dau o nota de prospetime excelenta!
Se servesc calde, cu putin ulei de masline aromat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc