Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc

Postat pe: 21-07-2011
(0)

Ingrediente

1 dovlecel nu foarte mare
1/2 conserva rosii tocate
2 catei usturoi
casacaval/branza tare/parmezan
busuioc proaspat
sare
piper
ulei de masline o l-ra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Am curatat dovlecelul, l-am taiat in bucati mari si l-am oparit 3 min. In apa clocotita cu sare. Apoi l-am taiat bucati destul de mici. In tigaie am pus uleiul de masine, dovleceii si i-am sotat cateva minute, apoi am pus 1/2 de conserva de rosii tocate si 2 catei de usturoi pisati, sare si piper si putina apa.

Am lasat sosul la foc min vreo 10 minute. Pastele fierte le-am adaugat peste sos, apoi niste cascaval ras si busuioc proaspat. Simplu dar foarte gustos, dovleceii dau o nota de prospetime excelenta!
Se servesc calde, cu putin ulei de masline aromat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Ci Dovelcei, Rosii si Busuioc