Orez cu fasole verde si brinza Gorgonzola

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

160 gr orez
50 gr brinza Gorgonzola
fasole verde
supa de legume ( sau cub de supa fiert in apa )

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune la calit o mina de pastai de fasole verde spalate si taiate marunt (5 mm) in 1-2 linguri de ulei cu un praf de sare. La foc mic si acoperite cu capac. Separat se pune la fiert apa cu un cub de supa, sau supa de legume.

Cind fasolea s-a inmuiat putin, se adauga orezul curatat si spalat (160 gr pt 2 portii ). Se lasa sa se caleasca usor si se toarna cu polonicul din supa care fierbe la foc mic in paralel. Eu am pus in total 6 polonice de supa, pe rind, se amesteca aproape continuu si cind zeama scade se mai adauga alt polonic de supa ... In total orezul meu a fiert 17 min( atita scria pe punga .. dar trebuie sa fiarba cit e nevoie in functie de tipul orezului pina este "al dente" ).

Cind e gata se inchide focul si se adauga brinza Gorgonzola ... se amesteca bine ca sa se topeasca brinza si sa se amalgameze si se serveste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez cu fasole verde si brinza Gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez cu fasole verde si brinza Gorgonzola