Dovlecei Umpluti cu Peste si Verdeturi si Sos de Lamaie cu Marar

Postat pe: 16-06-2010
(0)

Ingrediente

Pentru dovlecei:
3 dovlecei medii
150 g peste file
100 g porumb
50 g parmigiano
2 oua
2 linguri smantana sau iaurt
sare si piper
patrunjel verde tocat marunt
Pentru sos:
150 g smantana groasa
sucul de la o lamaie
1 legatura de marar tocata marunt
2 linguri maioneza

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se curata dovleceii si se scobesc in mijloc.

Bucata de peste se pune pe gratar si rumeneste bine pe ambele parti dupa care se sfarma intr-un vas se adauga porumbul, patrunjelul, sarea si piperul, 1 ou si parmigiano 25g. Toate acestea se amesteca bine cu blenderul pana devine un amestec moale.

Dupa ce s-a realizat acest mix de peste, se ia cu lingura si se umple fiecare jumatate de dovlecel, nu in mod excesiv pentru a curge pe dinafara. Oul ramas se amesteca cu putina sare si smantana se toarna pe deasupra fiecarui dovlecel si se presara parmigiano, se dau la cuptor timp de 20 min.

Sosul se prepara amestecand cu mixerul toate ingredientele si se asezoneaza cu sare dupa gust.

Se servesc fierbinti impreuna cu smantana amestecata cu lamaie si marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti cu Peste si Verdeturi si Sos de Lamaie cu Marar" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti cu Peste si Verdeturi si Sos de Lamaie cu ...