Ingrediente

1 kg cartofi noi
2 buc ceapa
1 legatura patrunjel verde
sare
piper
delikat
100 ml ulei
200 ml apa (la nevoie daca cartofii nu lasa apa suficienta)

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si taie in patru (daca sunt marunti ii lasam intregi). Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei, adaugam cartofii si condimentam cu sare si piper (optional se poate pune si delikat). Ii calim circa 5 minute mai departe impreuna, invartind mereu, sa nu se prinda. Tocam patrunjelul verde, il punem peste cartofi si adaugam circa 200 ml apa. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba pana scade apa.

Se pot manca ca atare sau se pot folosi ca si garnitura langa diverse fripturi sau tocanite.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cartofi Noi" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la Leila

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Noi