Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min.
Apoi se adauga cartofii, mazarea, rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4 min.
Se sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa.
Cuptorul se incinge la foc mediu.
Se bat ouale cu laptele, boia si se toarna peste amestecul de legume. Se poate pune pe deasupra cascaval razuit.
Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste.
Se portioneaza dupa dorinta .
Se serveste atat calda cat si rece eventual cu o salata alaturi.
Poate fi un fel principal ce mancare sau o garnitura la friptura.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFac pentru prima data paine si am fost foarte incantata de rezultat. Va recomand aceasta paine hranitoare si sanatoasa, care...
Paine cu seminteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii