Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min.
Apoi se adauga cartofii, mazarea, rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4 min.
Se sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa.
Cuptorul se incinge la foc mediu.
Se bat ouale cu laptele, boia si se toarna peste amestecul de legume. Se poate pune pe deasupra cascaval razuit.
Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste.
Se portioneaza dupa dorinta .
Se serveste atat calda cat si rece eventual cu o salata alaturi.
Poate fi un fel principal ce mancare sau o garnitura la friptura.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii