Tortilla de legume cu cabanos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tortilla de legume cu cabanos

Ingrediente

  • 300g cartofi fierti taiati felii
  • 150g ardei gras taiat cuburi
  • 125g mazare congelata
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 leg patrunjet taiat marunt
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 150g rosii taiate cuburi
  • 2 buc cabanos
  • 1/2 lingurita de boia si curry
  • 3-4 ling ulei
  • sare, piper
  • Preparare: Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min Apoi se adauga
  • cartofii,mazarea,rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4minSe sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa
  • Cuptorul se incinge la foc mediu
  • Se bat ouale cu laptele,boia si se toarna peste amestecul de legumeSe poare pune pe deasupra cascaval razuit
  • Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste
  • Se portioneaza dupa dorinta si se serveste atat calda cat si rece

Mod de preparare

Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min.

Apoi se adauga cartofii, mazarea, rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4 min.

Se sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa.

Cuptorul se incinge la foc mediu.

Se bat ouale cu laptele, boia si se toarna peste amestecul de legume. Se poate pune pe deasupra cascaval razuit.

Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste.
Se portioneaza dupa dorinta .


Se serveste atat calda cat si rece eventual cu o salata alaturi.
Poate fi un fel principal ce mancare sau o garnitura la friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert cheesecake cu capsuni fara coacere
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu capsuni fara coacere

"Picnicul bucatarasilor" Cine doreste o feliuta? Sau cine refuza o feliuta? Presimt ca acest cheesecake place cam...

Desert cheesecake cu capsuni fara coacere
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola