Tocanita din Carne de Porc cu Galuste

Postat pe: 31-03-2012
(0)

Ingrediente

600 g carne de porc
1- 2 cepe
150 ml ulei sau 100 g untura
50- 100 ml bulion gros sau 2-3 linguri pasta de rosii
boia de ardei, dulce sau iute, dupa preferinta
supa de legume sau apa
sare
piper
1 legatura patrunjel verde, tocat marunt
Galuste din faina:
2 oua
175 g faina
sare

Mod de preparare

Sarati carnea taiata in bucatele mici si brezati-o in grasimea fierbinte (caliti pana incepe sa se rumeneasca putin). Scoateti in alt vas, iar in grasimea ramasa caliti ceapa tocata marunt pana se aureste.

Adaugati boiaua, carnea, omogenizati, apoi stingeti cu bulion si supa / apa fierbinte, cat sa acopere carnea.. Lasati sa fiarba, la foc mic, pana carnea este aproape facuta. Puteti adauga, cate putina supa fierbinte, daca zeama scade prea mult.

Intre timp, bateti ouale cu un varf de sare, ca pentru omleta, apoi incorporati treptat faina, eliminand eventualele cocoloase. Din pasta de consistenta medie faceti galustele: umeziti lingurita in sosul care fierbe pe foc, luati cate putin din compozitie si scufundati galusca in sos. Repetati pana terminati pasta.

Aluatul trebuie sa se desprinda singur de pe lingurita si sa-si pastreze forma in lichid, fara sa se imprastie. Lasati sa fiarba inca 20 min sau pana ce sunt facute. Spre sfarsit, condimentati cu sare, piper si patrunjel.

Serviti cat este calda, portionand in farfurie galuste, carne si sos, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita din Carne de Porc cu Galuste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita din Carne de Porc cu Galuste