Tocanita cu Oua Fierte

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4-5 oua fierte
1 ceapa mijlocie
1 lingura pasta gulyas (daca nu aveti puteti folosi boia dulce 1 lingurita)
3 linguri pasta de ardei (sau 1 ardei gras rosu taiat cubulete si 1-2 rosii decojite si taiate felii)
5-6 carnaciori de vere (puteti folosi si crenvursti sau alt tip de carnaciori
eu din acestia am avut )
cateva felii de carnat afumat de casa (daca aveti )
conserva de fasole boabe (am avut o jumate de cutie inceputa si i-am gasit intrebuintare )
sare
piper macinat dupa gust
1 pachet cus-cus (la repezeala am luat un alt pachet din camara de aceea in poza apare un alt tip de pasta :) )
ulei

Mod de preparare

Ceapa o curatam, spalam si o taiem cubulete marunte (putem sa o si razuim ). O punem impreuna cu pasta de ardei la calit (daca folositi ardei proaspat il taiati cubulete si rosia o decojiti si o taiati felii, in acest caz caliti ceapa cu ardeiul apoi dupa ce ati calit si carnaciorii adaugati rosiile feliate) la care adaugam carnaciorii de bere si cel de casa taiat felii.

Lasam sa se prajeasca un pic, adaugam lingura de pasta de gulyas (sau 1 lingurita de boia dulce), sare, piper si stingem totul cu circa 300 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade aproximativ la jumate, adaugam si fasolea boabe din conserva si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.

Ouale fierte, se curata si se taie felii apoi adaugam si pe acestea la restul de gulyas. Dupa ce am adaugat feliile de oua nu mai amestecam cu lingura in mancare, scuturam doar cratita. Lasam pe foc circa 2 minute.

Se serveste alaturi de cus-cus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu Oua Fierte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  08.05.2009 19:55:32

tre sa fie tare bun

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu Oua Fierte