Tocanita cu Galuste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carnita de pui (pulpe sau aripi)
ulei de masline
3-4 cepe mari
1 mar
1-2 rosii sau bulion
frunze de dafin
sare
piper
seminte de chimen
boia de ardei
marar
Pt galuste
2 oua
1 pahar apa
faina
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline se adauga rosiile taiate cuburi sau bulionul, sarea, piperul, frunzele de dafin, semintele de chimen (1 lingurita), boiaua, si carnea.

Se lasa pana isi schimba carnea culoarea, apoi se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic 30 de minute. La sfarsit se adauga mararul (eu am pus patrunjel) si se serveste cu galuste de faina.

Pt. galuste, batem 2 oua punem cam 100ml apa, sare si faina astfel incat sa rezulte un aluat mai moale. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, iar cand a inceput sa fiarba se rup cu lingura galustele.

Aceasta mancarica merge foarte bine cu o salata. Eu am facut de varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu Galuste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu Galuste