Tocana de Pasare cu Laste

Postat pe: 18-10-2010
(2)

Ingrediente

1 piept pui
2 cepe
4 morcovi
8 rosii
3 cartofi
2 ardei grasi
1 legatura patrunjel
100g smantana
ulei
sare
piper
pt laste ai nevoie:
1 ou
1 lingura apa
4 linguri faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Cureti ceapa, morcovii, cartofii si ardeii, tai morcovii rondele, iar cartofii in sferturi. Speli si pieptul de pui si il tai bucati. calesti apoi ceapa in ulei incins si adaugi celelalte legume, carnea, o ceasca de apa fierbinte si lasi sa fiarba inabusit. In acest timp pregatesti lastele: amesteci oul cu apa si faina pana obtii un aluat tare dar elastic. Intinzi din el o foaie subtire din care tai patrate cu latura de 2 cm (acestea sunt lastele). Le lasi cateva minute sa se usuce, apoi le pui sa fiarba in apa cu sare, care clocoteste.

Speli rosiile, 6 le dai prin razatoare iar pe celelate la tai rondele. cand carnea este jumatate fiarta adaugi in mancare rosiile date prin razatoare si lastele fierte si strecurate. Potrivesti gustul de sare si piper. Acoperi cu feliile de rosii si dai tocana la cuptor pt 15-20 minute. Cand e gata presari verdeata tocata si o servesti cu smantana
Adauga rosiile in mancare numai dupa ce toate legumele sunt fierte, astfel acestea raman tari
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocana de Pasare cu Laste" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la AlexyaPui

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de Pasare cu Laste