Taci si inghite

Postat pe: 29-01-2016
(1)

Ingrediente

350 g carnat si carne afumata (de casa)
200 g telemea
3 oua
150 g casaval
Pentru mamaliga:
500 ml apa
500 ml lapte
250 g malai
50 g unt
50 g parmezan (optional)
1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte .... doar taci si-nghiti:)

Din apa, lapte malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.
Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie, carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri.
Le-am lasat la prajit7-8 minute fara sa adaug ulei.
Intr-un vas yena, am pus jumatate din mamaliga si am nivelat. Am presarat branza rasa apoi am pus amestecul prajit. Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou. Deasupra am pus cascavalul ras apoi am facut trei adancituri cu un polonic. In fiecare adancitura am spart cate un ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Taci si inghite" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taci si inghite