Curatati salata de frunzele vestede si spalati-o foarte bine, dar cu mare grija ca sa nu rupeti frunzele.
Puneti salata intr-un vas mai mare si turnati peste ea apa clocotita, usor sarata, apoi scoateti-o imediat intr-o strecuratoare, la scurs. Sau puteti sa opariti salata in orice alt mod doriti.
Macinati carnea si inabusiti-o cu putina zeama de oase, apoi lasati-o sa se raceasca.
Caliti putin ceapa si puneti deoparte.
Fierbeti orezul in apa usor sarata.
Cand le aveti pregatite, amestecati carnea cu ceapa, orezul fiert, ouale si potriviti de sare si piper.
Puneti salata intr-un vas termorezistent.
Cu compozitia de mai sus, umpleti salata printre frunzele desfacute, incepand din partea de jos a capatanii spre varf, de la centru spre margini, pe etaje.
Turnati deasupra amidonul desfacut in zeama de carne, omogenizat cu mararul tocat.
Dati la cuptor, pentru 20-30 min.
Puteti sa acriti cu zeama de lamaie.
Se serveste cu smantana.
POFTA BUNA!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii