Salata Verde, Umpluta

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3 capatani salata verde
500 g carne
3-4 linguri orez fiert
sare
piper
1 legatura marar
tocat
2 cepe
2 linguri amidon (faina)
3 pahare zeama de oase (bulion de carne )
2 oua
2 linguri zeama de lamaie (optional)
smantana pentru servit
ulei

Mod de preparare

Curatati salata de frunzele vestede si spalati-o foarte bine, dar cu mare grija ca sa nu rupeti frunzele.

Puneti salata intr-un vas mai mare si turnati peste ea apa clocotita, usor sarata, apoi scoateti-o imediat intr-o strecuratoare, la scurs. Sau puteti sa opariti salata in orice alt mod doriti.

Macinati carnea si inabusiti-o cu putina zeama de oase, apoi lasati-o sa se raceasca.

Caliti putin ceapa si puneti deoparte.

Fierbeti orezul in apa usor sarata.

Cand le aveti pregatite, amestecati carnea cu ceapa, orezul fiert, ouale si potriviti de sare si piper.

Puneti salata intr-un vas termorezistent.

Cu compozitia de mai sus, umpleti salata printre frunzele desfacute, incepand din partea de jos a capatanii spre varf, de la centru spre margini, pe etaje.

Turnati deasupra amidonul desfacut in zeama de carne, omogenizat cu mararul tocat.

Dati la cuptor, pentru 20-30 min.

Puteti sa acriti cu zeama de lamaie.

Se serveste cu smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata Verde, Umpluta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata Verde, Umpluta