Punem la fiert intr un vas cartofii cu morcovii si ouale. In alt vas punem si fierbem carnea, iar in al treilea vas clocotim 5 min mazarea daca este cazul. Taiem castravetii si gogosarii.
Dam prin razatoarea fina telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si hreanul dupa care stoarcem o lamaie peste sa nu oxideze. Luam ouale de la fiert si din galbenusul lor cu mustar si ulei facem maioneza.
Dam si legumele la racit, le curatam de coaja si taiem xca pentru salata. Carnea fiarta si racita o taiem cubulete mici. Intr un vas mare punem totul, legumele si carnea, inca trei linguri bune de mustar, saram dupa caz si venim si cu maioneza.
Amestecam si asezam in platouri.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii