Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si verdeata, asezonata cu ulei de masline si otet. Se serveste rece, ca fel principal sau garnitura.
Fasolea fiarta se scurge bine si se lasa sa se raceasca complet. Ceapa rosie si ceapa verde se taie marunt. Ardeiul gras si rosiile se taie cubulete. Se pun toate ingredientele intr-un bol incapator: fasolea, legumele taiate, patrunjelul si mararul tocat. Se adauga sare, piper, ulei de masline si otet sau zeama de lamaie, dupa gust. Se amesteca bine si se lasa la frigider 15-20 de minute inainte de servire, pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Se serveste ca fel principal usor sau ca garnitura langa friptura.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii