Rulouri de Carne in Sos

Complexitate
redusa
Rulouri de Carne in Sos

Ingrediente

  • circa 800 gr carne (sa iasa aproximativ 7-8 felii mai grosute)
  • 4 oua
  • 3-4 feliute de sunca afumata (costita, kaizer)
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita mica piper macinat
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 100-120 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1-2 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 linguri smantana

Mod de preparare

Carnea se bate subtire ca pentru snitele. Le condimentam cu sare, piper si le dam de o parte.

Vom pregati umplutura pentru aceste rulouri. Sunca afumata o taiem cubulete si o calim pe 20 ml ulei apoi adaugam peste putina apa, cat sa acopere sunculita si o fierbem sub capac pana ajunge din nou pe untura. Cele 4 oua le punem intr-un vas, le batem cu furculita, adaugam sunca prajita, jumatate de patrunjel verde tocat, lingurita de piper si un praf de sare apoi facem din aceasta compozitie o omleta.

Cu aceasta omleta vom umple bucatile de carne batute. Asezam omleta pe carne si o rulam, bagam capetele sa nu iasa umplutura si o mai fixam si cu scobitori.

De acum carnea fiind umpluta ne apucam sa preparam sosul in care vom fierbe acete mini rulade.

Morcovul il vom razui pe razatoarea fina, la fel procedam si cu cele 2 bucati de ceapa si pe restul de ulei le calim, apoi adaugam si rosiile decojite taiate felii. Condimentam cu boia, sare si piper asezam rulourile de carne si le lasam la prajit pe legume pana se albesc. In acest moment adaugam apa cat sa fie bine acoperite rulourile, feliem in acest sos 2- 3 catei de usturoi.

Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana carnea va fi moale (daca mai e nevoie mai adaugati cate un pic de apa). Lasam sa scada si daca doriti la sfarsit puteti imbogati sosul cu smantana. Eu am preferat fara smantana, ceilalti si-au pus in farfurie dupa plac smantana cat au dorit.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie