Pieptul de pui se portioneaza pentru snitele, se bate carnea, se sareaza, se da piper, se pun arome. Din 2 oua si 2-3 linguri de faina se face amestecul prin care se dau snitelele apoi se prajesc nu prea mult in tigaie, numai cat sa se rumeneasca putin.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele sau patratele. Se caleste ceapa cu putina sare sau cu Delikat, ardeiul iute maruntit si usturoiul curatat si taiat bucatele, doar cateva minute. Dupa aceea se toarna un pahar mic de apa, zeama de lamaie si sosurile de soia si de rosii si zaharul. Se lasa la fiert cu capacul pe tigaie aproximativ 10 minute, la foc mic si se mai mesteca din cand in cand.
Dupa aceea se fierb inca 5-7 minute snitelele in acest sos, tot cu capacul pus. Numai daca sosul e prea apos, scoateti capacul si lasati sa scada dand focul la potrivit.
Se serveste cu cartofi natur drept garnitura, ornati cu patrunjel verde.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii