Pranz Rapid, Delicios si Colorat

Complexitate
redusa
Pranz Rapid, Delicios si Colorat

Ingrediente

  • Pentru orezul cu mazare si omleta:
  • o cana orez
  • o cana de mazare proaspata sau congelata (cum am folosit eu)
  • 2 oua pentru omleta
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper dupa gust
  • Snitele:
  • un piept de pui taiat felii subtiri
  • un ou batut cu putina sare
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei floarea soarelui pentru prajit snitelele
  • Pentru salata
  • salata verde
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate argei gras galben
  • un castravete mic
  • 2 rosii
  • ulei masline si otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare.

Cat fierb, se face omleta; se bat ouale cu putina sare si piper, Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita.

Se scurg orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta. Se potriveste de sare si piper, eu am mai adaugat un pic de otet balsamic.

Snitelele: am taiat felii subtiri pieptul de pui. Se asezoneaza cu sare si piper.

Intr-un castronel am pus oul batut cu putina, in altul am pus faina.

Se pune uleiul de floarea soarelui la incins.

Se trece pieptul de pui prin faina, ou, faina si apoi se pune in tigaie la prajit.

Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate