Piept in Crusta de Mac

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

800 h piept de rata sau pui
100 g seminte de mac
200 g cuscus
800 ml supa de pui
1 morcov
1 ceapa
2 oua
2 linguri faina
200 ml ulei
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se sareaza si se pipereaza pieptul. Se trece prin faina amestecata cu oua, apoi prin mac si se prajeste in ulei incins, la foc iute, pana se rumeneste.

Separat, se toaca ceapa si morcovul si se pun la fiert in supa de pui.
Dupa ce au fiert, se adauga cuscusul, piper, sare, amestecand incontinuu, pana cand este absorbita toata supa.
Acest sos se serveste alaturi de pieptul de rata sau pui taiat in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept in Crusta de Mac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  28.02.2009 21:07:11

Un deliciu!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept in Crusta de Mac