Piept De Pui Cu Amestec De Salata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui (cca 600g)
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita crema de ardei (iute)
  • 4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei pentru fript
  • 500g rosii
  • 1 castravete de sera (cca 350g )
  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri de ulei de masline pentru salata
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare si piper(dupa gust)
  • 200g porumb din conserva;

Mod de preparare

1. Se taie pieptii de pui in doua (fara os), se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza, se ung cu mustar si crema de ardei si se freaca cu usturoi zdrobit.

2. Se spala rosiile si castravetele. Se curata rosiile de codite si se taie in cubulete. Castravetelui i se taie capetele; ceapa se curata, apoi se taie toate cubulete de 1, 5-2cm. si se pun intr-o salatiera. Se stropesc cu uleiul de masline si cu sucul de lamaie, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se scurge porumbul din conserva si se incorporeaza in salata. Se acopera salatiera cu o folie de aluminiu si se tine la rece pana la servire.

3. Intr-o tigaie se inferbanta uleiul si se frige carnea de pui, 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte.
Se aseaza pieptii de pui pe mijlocul unui platou, iar de jur imprejur se aranjeaza salata. Se serveste preparatul cu un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)