Perisoare cu Sos

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1kg carne tocata (amestec vita+porc)
100 g orez
1+1 ceapa
2 oua
sare si piper macinat - dupa gust
2 linguri pasta de rosii
2 linguri pasta de ardei
3 legaturi de marar
2 linguri ulei
300 ml supa de carne
5-6 boabe de piper
o foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Orezul se alege si se spala in cateva ape.

O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt.

Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita.

Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute).

Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma.

Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin.

Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Perisoare cu Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

anamaria88
•  08.03.2011 00:15:42

ciorba de perisoare am facut dar asa nu si cred ca o sa incerc saptamana asta multumesc mult pentru reteta

lucia_bp
•  04.11.2009 14:41:38

Pe gustul meu !
Multumesc pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Perisoare cu Sos