Perisoare cu Sos

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1kg carne tocata (amestec vita+porc)
100 g orez
1+1 ceapa
2 oua
sare si piper macinat - dupa gust
2 linguri pasta de rosii
2 linguri pasta de ardei
3 legaturi de marar
2 linguri ulei
300 ml supa de carne
5-6 boabe de piper
o foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Orezul se alege si se spala in cateva ape.

O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt.

Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita.

Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute).

Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma.

Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin.

Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Perisoare cu Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

anamaria88
•  08.03.2011 00:15:42

ciorba de perisoare am facut dar asa nu si cred ca o sa incerc saptamana asta multumesc mult pentru reteta

lucia_bp
•  04.11.2009 14:41:38

Pe gustul meu !
Multumesc pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Perisoare cu Sos