Se pregateste o mamaliguta nu foarte moale, dar nici prea vartoasa.
Se unge forma/formele cu unt din belsug, se pune un strat de mamaliga, apoi pe rand in straturi o lingura de smantana, telemea rasa, sunculita si desupra un ou spart, cu sare si piper.
Se pun la copt timp de 12-15 minute, pana se fac ouale la foc putin mai mare decat mediu ( eu le-am copt la 385F~ 196 C)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIn prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu...
Salata de fasole verde cu piept de curcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii