ardeiul gras se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pana se inmoaie putin
pieptul de pui se face la gril sau tigaie fara ulei,apoi se taie cuburi
ciupercile taiate se pun in tigaia in care am facut pieptul cu putina sare si un strop de apa si se tin pana se inmoaie
ardeiul se taie in doua in interiorul lui presaram putina sare adaugam pieptul si ciupercile
facem o mica adincitura in care punem oul
dam la cuptorul cu microunde 2 min
apoi radem telemeaua si mai introducem pentru 30 sec.
pofta buna
se serveste pe farfurie alaturi de o lingura de passata di pomodoro si un pahar de iaurt dietetic
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii