-strapungem cu un cutit lung muschiul si bagam fara mila carnatul in el.
-deasupra taiem usturoi
-condimentele
-punem putin ulei in tava si 1 cana mare de apa sa vin
-punem folia de aluminiu si dam la cuptor 1 h
-scoatem folia si mai lasam 10 minute la rumenit putin
-se serveste cu cartoif natur sau piure
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii