Limba de Porc cu Smantana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 limbi de porc
2 linguri smantana
o cana lapte
2 linguri faina
o ceapa
o lingura unt
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Cu cartofi pai sau alte garnituri dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Limba de Porc cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  15.05.2009 15:52:11

Bravo! Foarte bun.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Limba de Porc cu Smantana