Punem fasolea la inmuiat de cu seara . Se pune la fiert cu foile de dafin si sare . Dupa ce a fiert il strecuram si il punem deoparte .
In ceaunul infierbantat punem la topit untura , in care calim ceapa , ardeii, morcovii, cu un pic de sare. Acum adaugam carnea taiata si apoi adaugam rosiile decojite si amestecam bine . Adaugam pasta de ardei sau gulyasul, sare, piper dupa gust si neaparat ardeiul iute dupa care punem apa cat sa fie acoperita bine si lasam sa fiarba carnea bine (daca mai e nevoie mai adaugam apa)
Ultima data adaugam carnatii taiati imbucaturi si lasam sa fiarba totul pana scade apa si se formeaza un sos mai gros. Acum adaugam bulionul si fasolea fiarta si codimentam dupa gust cu marar verde tocat si tarhon. Le lasam sa se intrepatrunda bine cateva clocote si uite asa e gata iahnia, de acum ne putem pune la masa cu totii.
Se serveste cu salata de castraveti , rosii, ba chiar si cu muraturi(castraveti murati la soare).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp!
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii