Ingrediente

450g de carne tocata de curcan
70g de couscous (cereala - gasiti la Carrefour, preferati-l pe cel cu bobita medie)
1 lingura de condimente pentru mici
sare
piper
~ 200ml de supa de pui fierbinte
1 ou
Umplutura
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 lingura de ulei
3 oua fierte
Pentru prajit
1 ou
faina
pesmet

Mod de preparare

Asezam o tava in cuptor si il incalzim la 100°c.

Varsati supa peste couscous si lasati sa absoarba toata cantitatea de lichid. Amestecam cu carnea tocata, oul si condimentele. Asezonam dupa gust.

Pentru umplutura tragem ceapa si usturoiul taiat maruntel in lingura de ulei pana devin translucide. Amestecam ouale taiate maruntel cu ceapa si usturoiul.

Formam guguloaiele, asezam in mijlocul aparatului din carne cate o lingurita din umplutura de ou, le rulam si le trecem prin faina, ou batut si pesmet. Le prajim in ulei, cand sunt frumos rumenite le asezam pe tava din cuptor si mai lasam cateva minute, pana terminam de prajit toata cantitatea.

Servim cu mustar, salata sau ca meniu principal alaturi de piure ori orez.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Guguloaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

doinaghe55
•  06.02.2014 18:33:20

cous cous nu este o cereala sint niste paste fainoase foarte marunte

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Guguloaie