Asezam o tava in cuptor si il incalzim la 100°c.
Varsati supa peste couscous si lasati sa absoarba toata cantitatea de lichid. Amestecam cu carnea tocata, oul si condimentele. Asezonam dupa gust.
Pentru umplutura tragem ceapa si usturoiul taiat maruntel in lingura de ulei pana devin translucide. Amestecam ouale taiate maruntel cu ceapa si usturoiul.
Formam guguloaiele, asezam in mijlocul aparatului din carne cate o lingurita din umplutura de ou, le rulam si le trecem prin faina, ou batut si pesmet. Le prajim in ulei, cand sunt frumos rumenite le asezam pe tava din cuptor si mai lasam cateva minute, pana terminam de prajit toata cantitatea.
Servim cu mustar, salata sau ca meniu principal alaturi de piure ori orez.
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii