Gogosari Umpluti

Postat pe: 11-03-2011
(1)

Ingrediente

cca 15 gogosari marime medie
500g carne tocata (amestec porc si vitel)
100g orez
o ceapa mica tocata si calita in 2-3 linguri de ulei
2 lingurite boia dulce
3 linguri pasta de rosii
1 ou
sare
condimente pt sarmale

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii.
Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti.

Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale.

Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta.

I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa.
Nu le-am facut sos.
Se mananca cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elysium
•  25.11.2015 11:17:21

Cum poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email:laura.paraschiv@gmail.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari Umpluti