Gogosari Umpluti

Postat pe: 11-03-2011
(1)

Ingrediente

cca 15 gogosari marime medie
500g carne tocata (amestec porc si vitel)
100g orez
o ceapa mica tocata si calita in 2-3 linguri de ulei
2 lingurite boia dulce
3 linguri pasta de rosii
1 ou
sare
condimente pt sarmale

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii.
Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti.

Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale.

Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta.

I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa.
Nu le-am facut sos.
Se mananca cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gogosari Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la miha1950

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari Umpluti