Mai intai, taiem carnea in bucati nici prea mari, dar nici foarte mici, dupa care o spalam si o punem la fiert intr-o oala acoperita circa 20-25 min la foc mediu. Ardeiul si cartofii se taie cubulete. Rosiile de asemenea se taie si ele tot cubulete si se amesteca cu usturoiul taiat mic si cu sare (cca. 2 lingurite de cafea).
Pregatim o tigaie (teflonata de preferat) cu ulei (cam 4-5 linguri) si o punem pe foc. Prima data punem ceapa tocata marunt, o lasam sa se caramelizeze dupa care adaugam ardeiul. Il lasam cca. 5 minute sii adaugam si cartofii, pe care de asemenea ii lasam sa se caleasca cu ardeiul.
In acest timp este gata si carnea. O scoatem din oala si o punem peste ardei si cartofi. Nu uitam sa adaugam si niste supa de carne (cca 150 ml). Peste inca 10-15 min se amesteca, dupa care se pun rosiile, boia si condimente (dupa gust) si se lasa la foc mic. Nu se amesteca pana nu este gata, cca. 30-45 min, pana ce rosiile se inmoaie.
! ! ! POFTA BUNA! ! !
Se serveste cu o garnitura de orez si ayran (il gasiti in sectiunea sosuri).
Imi pare foarte rau ca nu am o poza, dar in cel mai scurt timp am sa postez!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii