Caliti ceapa tocata in ulei incins. Spalati, curatati de pielita si puneti la scurs ficateii. Puneti intr-un vas yena putin ulei, ficateii, iar deasupra ceapa calita.
Condimentati cu sare, piper, vegeta, boia, apoi amestecati totul pana se omogenizeaza compozitia. Dati vasul la cuptor pentru aproximativ 30 min sau pana ce ficateii sunt facuti, amestecand din cand in cand. Spre final, cu 5 min inainte de a scoate ficateii din cuptor, adaugati peste ei, usturoiul pisat, frecat cu putina sare si ulei si lasati in continuare la cuptor (cele 5 min) ca sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp pregatiti o mamaliguta.
Serviti cat este cald, cu mamaliguta fierbinte si o salata de sezon sau muraturi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu imi place sa coc ardei, dar mancarea cu ardei copti imi place la nebunie! Pentru Reteta de mancare de ardei copti,...
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii