Clatite Cu Carne De Pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne de pui
  • 500 g faina
  • 800 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 50g unt
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 250g smantana
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

1. Puiul se fierbe in apa cu sare; se indeparteaza spuma. Cand s-a racit se dezoseaza puiul, iar carnea se taie marunt sau sa da prin masina de tocat.

2. Din faina, lapte, 2 oua si sare se prepara coco de clatite, din care se prajesc 10 fopi, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine.

3. Carnea se amesteca cu oul, sare, piper, patrunjel verde tocat si 50g. smantana. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatita si se ruleaza.

4. Clatitele umplute se aseaza intr-un vas de Jena, se stropesc cu unt topit, se presara cu cascaval ras si se gratineaza la cuptor 10-15 minute.
Clatitele gratinate se servesc cu smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci