Chiftelute de `Criza`

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

200 g carne tocata de vita (sau pui) 200 g carne tocata grasa de porc
8 cartofi medii
2 linguri faina de grau
4 linguri pesmet
secretul gustului de legume
piper
boia ardei iute si dulce
o lingurita cimbru
2 oua pt compozitie si 1 ou pt chiftele
o legatura patrunjel si o legatura marar
200 ml ulei
5 catei usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Cartofii (in coaja) se pun la fiert cu putina sare. Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, cu 2 oua, cu faina, mararul, patrunjelul, secretul gustului, piperul, usturoiul tocat si frecat cu putina sare si ulei, cimbru si cu cartofii fierti, curatati si tocati.

Din compozitie se formeaza chiftelute mici si rotunde, se trec prin oul batut bine cu putina sare, iar apoi prin pesmet si se pune la prajit (in momentul in care se pun chiftelutele in tigaie, uleiul trebuie sa fie incins).

Pofta buna!
. . se pot servi cu salata de varza acrita cu zeama de la o lamaie. .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de `Criza`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de `Criza`