Ingrediente

1 kg carne tocata
1 ceapa mare rasa (sau 2 mai mici)
praf de usturoi
patrunjel tocat
sare, piper
2 linguri faina de porumb amestecate in 2 pahare de lapte
putin suc de rosii (sa coloreze foarte putin carnea)
in jur de 25 clatite gata facute neindulcite (cu un praf de sare)
putin ketchup
cascaval ras ( sau alta branza pe care o aveti in casa)

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.

Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Canelloni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

crista
•  16.05.2011 10:14:39

Nu lipseste sosul din reteta, il vede cineva in poza ?? Asa este aceasta reteta doar cu putina brinza rasa . De ce oare trebuie sa gatim toti la fel ? nu spune ca este o reteta traditionala, dupa o anumita reteta celbra ci asa cum ii pregateste ea acasa . Complimente Iuli8700 !

alessio
•  30.05.2010 11:13:04

cannelloni umpluti cu carne tocata se fac in felul urmator.Se face un sos de rosi cu carne tocata.Se pune cam 400gr de carne tocata la calit si se mesteca pana se desparte fiecare bucatica de carne dupa care se pune 100gr vin alb si se lasa pana se evapora vinul,o ceapa mica taiata marunt si cam un litru de suc de rosi si un litru de apa.Se condimenteaza sosul cu sare piper origano o lingurita de zahar si un varf de cutit de bicarbonat care se pune dupa ce a inceput sa dea sosul in clocot.Bicarbonatu se pune ca sa traga acidul din rosi si se lasa sa fiarba sosul cam o ora si jumatate.Umplutura pt cannelloni se face in felul urmator.Se pune carne tocata la calit cu un pic de ceapa si dupa ce sa calit se ia de pe foc si se adauga,sunca taiata marunt sau data prin masina de tocat carne,se mai pune un ou crud si se condimenteaza cu sare,piper parmegiano sau cascaval ras si doua trei linguri de besciamella.In tava se pune sosul de rosi sa acopere fundul tavei si se aseaza cannelloni umpluti da numai un rand si deasupra se pune besciamella cateva linguri din sosul de rosi si parmegiano sau cascaval ras.Se pun la cuptor si se lasa cam o jumatate de ora la foc mic.POFTA BUNA

natasha
•  27.04.2010 09:42:58

La aceasta reteta lipseste sosul care se toarna peste clatite, sos alb cu mult
cascaval ras sau rosu cu sos de rosii la ambele se presara mult cascaval ras deasupra , se lasa la cuptor pina se rumeneste cascavalul.
E bun cu pine unsa cu unt si usturoi la cuptor si salata verde .

alinaraluca2000
•  05.10.2009 10:12:05

imi place foarte mult reteta, dar am impresia ca nu este completa la modul de preparare

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Canelloni