Se spala pestele, apoi se sareaza si condimenteaza, se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
Rosiile se oparesc, se decojesc, apoi se taie cubulete, ardeii se feliaza. Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos, se scot pe servetele absorbante, apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas, calim un pic ardeiul, adaugam rosiile cubulete si sucul, lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin. Se adauga 2 foi de dafin, se sareaza si pipereaza dupa gust, adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
Rulourile de salau se pun intr-o tavita, peste ele se toarna sosul de rosii, ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.
Pofta buna !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii