Se spala pestele, apoi se sareaza si condimenteaza, se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
Rosiile se oparesc, se decojesc, apoi se taie cubulete, ardeii se feliaza. Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos, se scot pe servetele absorbante, apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas, calim un pic ardeiul, adaugam rosiile cubulete si sucul, lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin. Se adauga 2 foi de dafin, se sareaza si pipereaza dupa gust, adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
Rulourile de salau se pun intr-o tavita, peste ele se toarna sosul de rosii, ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.
Pofta buna !
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii